Нашият екип е изцяло изграден от куклени актьори и хора на изкуството, млади и отворени към идеите. От 2013-та година насам ние работим заедно и знаем как с общи усилия да вдъхваме живот както на куклите, така и на всяко наше начинание.

Коле Китанов

Коле Китанов е жизнен, силен и весел актьор (и режисьор) с голяма брада и още по-голям ентусиазъм. За театър, смешки и въобще за всичко интересно, той е първа писта. Един от основателите на “Мале-мале”. Участва в почти всички наши представления, също така е създател и актьор в най-интересното и весело Шоу със Сапунени балони!!!

Краси Кирчев

Краси Кирчев е човекът смешка. Понякога чак му губи мярката. Весел и луд по децата, той е един от актьорите в нашия театър. Обича също да прави кукли, да измисля истории и песни, да свири на китара и да пише стихотворения. Завършил е куклена режисура при доц. Петър Пашов и проф. Жени Пашова.

Петромил Денев

Петромил Денев е режисьор с романтична душа. Прави нещата бавно, но качествено. А под “неща” разбирайте – представления, кукли, проекти… Какво ли не! Петро е един от основателите на театър “Мале-мале”. Освен това обича да слуша и да свири реге, да готви и да кара кола.

Мила Китанова

Мила Китанова е нещо като нашата фея. Как се случва някой да бъде хем толкова красив и чаровен, хем такъв весел актьор? Ами ей така! Мила също като Коле е завършила актьорство за куклен театър през 2016-та при проф. Жени Пашова. Обича йога, а също и да майстори най-различни красиви неща.

Георги Георгиев

Георги Георгиев е едно тихо и весело момче с голямо сърце. Той плаче, когато се смее. Жорката е един от основателите на театър “Мале-мале” през 2013-та. Пътищата ни се разделят и събират многократно, но ето че той отново играе в нашите представления и ни радва с въображение и хумор. А да не говорим колко е сръчен! Много е сръчен!