#Нарисувайприказка

#НарисувайПРИКАЗКА е една от първите поредици на нашата онлайн телевизия Мале-мале ТВ. Тя представлява специална игра, в която във всеки епизод се обявява нова тема за рисуване. Зрителите ни изпращат своите рисунки, а ние ги превръщаме в оживели приказки. Това не е конкурс – защото всяка рисунка, която получим, бива включена в предаването!

#НарисувайПРИКАЗКА сезон 2 и сезон 3 се осъществяват с подкрепата на Национален Фонд “Култура”. 

С всеки следващ сезон водещият Краси експериментира с формата на приказките. Винаги има някакво нововъведение, което да направи нещата по-интересни, по-магични и неочаквани.

Първи сезон (от април до юли 2020)

В 14-те епизода на първи сезон Краси разказваше приказки по всяка рисунка, която получеше. Темите бяха: Морски свят, Фантастични животни, Вълшебства, Космос, Настроения, Обърканата природа, Театър, Градът на буквите, Мечти, Пирати, Ако песента беше човек, Въображение, Нов герой за Мале-мале ТВ (от този епизод се появи катеричката Ники, която стана част от трупата на Светът на Мале-мале).

Всички епизоди на Сезон 1 можете да гледате тук: https://www.youtube.com/playlist?list=PLOigTpIbUUu4VNhVtN4IXgo4I7HcK8F2T

Втори сезон (ноември 2020 – февруари 2021)

Във втори сезон всеки следващ епизод добавя още и още детайли към един цял ВЪОБРАЖАЕМ СВЯТ – светът на Въображатко.

Можете да гледате всички 11 епизода от сезон 2 тук:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLOigTpIbUUu5CXP6MmrUXiccTu-uk0R0-

Трети сезон (януари 2022 – )

В трети сезон Краси и Въображатко се захващат да напълнят Градината на Въображението с идеи-рисунки. Градината на Въображението е интерактивно пространство (онлайн приложение), където всеки зрител може да се разхожда и да “посажда” рисунките, които сте ни изпратили.

Епизодите от трети сезон можете да гледате тук:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLOigTpIbUUu5lSXqFHnL1q19xXPOptTHd

Интерактивното приложение “Градината на Въображението” можете да откриете тук:

https://malle-malle.com/gradinata-na-vaobrajenieto/

или в подменюто на Мале-малеТВ.

Четвърти сезон (октомври 2022 – ноември 2022)

В четвърти сезон в екипа на #НарисувайПРИКАЗКА се включва знаменитият художник граф дьо Рису Рисувански, накратко Рисувко. Той рисува шедьовър след шедьовър, но не умее да рисува същества – а какво е приказка без герои, които да участват в нея? Задачата на зрителите е да напълнят четирите приказки-картини (моливена, боичкова, флумастерна и пастелна) с различни измислени или реални същества.

Епизодите на сезон 4 можете да гледате в нашата фейсбук страница.

ВНИМАНИЕ!! Четвърти сезон тече в момента!!! Включете се и вие със своя рисунка! Просто гледайте най-новия епизод, за да разберете каква е актуалната тема за рисуване. Своите рисунки изпращайте на специалната ни електронна поща:

narisuvai.prikazka@malle-malle.com

Участието е напълно безплатно и няма възрастови ограничения.