отвъд думите – workshop

Здравейте, приятели на Мале-мале!

Преди малко повече от месец започнахме постепенно работата по този нов проект – “Отвъд думите”. Решихме, че е време да създадем представление, което е адресирано не толкова към детска публика, а повече към възрастните ни зрители. “Отвъд думите” включва провеждането първо на уъркшоп и след това създаването на представление.
Самият уъркшоп изследва изразно средство, което е специалитет на Коле и Мале-мале – сапунените балони. На 21-ви май от 19:30 в Сити Марк Арт Център показахме какво сме открили дотук, а скоро ще можете и Вие ще видите какво още можем със сапунените балони.

Показът на резултатите от уъркшопа “Отвъд думите”с худ. рък. Михаела Тюлева. Участват актьорите от трупата на Мале-мале: Мария Джойкева, Мила Китанова, Коле Китанов, Краси Кирчев и Петромил Денев се проведе на 21-ви май 2022г. от 19:30 в Сити Марк Арт Център.

С удоволствие Ви съобщаваме, че ще продължим работата си по този проект, за да се превърне в цялостно представление и с най-голяма радост и вълнение да Ви поканим на премиера.

Проектът се осъществява с подкрепата на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria

fb-share-icon