Зарежда Събития

« Всички Събития

Сапунена Фантазия – сцена в клуб Строежа, ул. Раковска

април 28|11:00 - 12:00

Сапунените мехури винаги са били и ще бъдат една много обичана детска игра и един невероятен феномен за възрастните.Различни номера, игри и състезания със сапунени балони провокиращи  участието на публиката са част от това сапунено пътуване и преживяване.

В шоуто можем да видим от най-обикновени до най-странни сапунени балони ,като на пример:  балоните с дим, огън, квадратните балони, балони – гъсеница, 5 балона един в друг, тенис със сапунени мехури и други шантави номера.

На сцената или импровизираната такава се получава една магия и едно, като че ли преместване в едно друго пространство подобно на космоса в което главните герои са сапунените балони. Участието на децата в шоуто не само е тяхно огромно желание при първото виждане на балоните, но то е и задължение.Върхът на магията е един любим на всички деца номер а именно затваряне на човек в балон, наричаме го портал към мечтите.

Билети онлайн: https://shorturl.at/ejwR8

fb-share-icon

Детайли

Дата:
април 28
Час:
11:00 - 12:00
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/sapunena-fantaziya-sofiya-klub-stroezha-631923/event.html?fbclid=IwAR2Rqs36idLuC_lRP_nBXtvI05e526K7zn5cYA57gTLhYx9_Q6HJX2qAxdU#